DARRELL NULISCH & BAND (USA)

DARRELL NULISCH & BAND (USA)



Darrell Nulisch ér blues... og soul... sådan som blues & soul er meningen det skal spilles og høres.

 

Darrell Nulisch er en af de allerbedste nulevende soul- og bluesstemmer.

Darrell er født og opvokset i Dallas, TX, lyttede til og blev inspireret af Otis Redding og Al Green, som tydeligvis smittede af på ham og lagrede sig dybt inde i sjælen. Nulisch var et stiftende medlem af "Anson Funderburgh & The Rockets", som blev forløberen for hele "Texas Blues eksplosionen" med "Fabulous Thunderbirds", Stevie Ray Vaughan m.fl.

Nulisch tog nordpå til New England og indtog pladsen som sanger for "Ronnie Earl & The Broadcasters" og derefter som vokalist for den legendariske James Cotton. Derudover Darrell Nulisch er en BADASS mundharmonikaspiller!

 

 

HISTORIEN

Darrell Nulisch voksede op i Dallas og var i en tidlig alder omgivet af blues og soulmusik. "Min far og mor plejede at tage mig til disse honky tonks nogle gange, når der var livebands søndag eftermiddag," husker han. Jimmy McCracklin og Freddie King var tidlige favoritter sammen med en knægt fra nabolaget ved navn Jimmie Vaughan. "Et af hans første bands, Chessmen, plejede at øve nede i parken omkring tre gader fra mit hus," siger Nulisch. "Jeg cyklede hen og så de fyre spille."

 

Fra begyndelsen udviste Darrell en naturlig flair for at formulere en lyrik, en kvalitet, der understreger hans afslappede, sjælfulde præstationer i dag. Som en af grundlæggerne af "Anson Funderburgh and the Rockets" begyndte han i 1978 at synge som fuldtidsbeskæftigelse. Efter at have været frontmand i godt 7 år for The Rockets, brugte Nulisch et år med Dallas-baserede "Mike Morgan and the Crawl", før han i 1987 slog sig sammen med "Ronnie Earl and the Broadcasters" fra Boston. I 1990 dannede Nulisch sit eget band, "Texas Heat".

 

BLUESOUL

Darrell Nulisch blander blues og soul tager sin uformelle og "nede-på-jorden"-stil til et ekstremt højt niveau og leverer bluesy og groovy soulmusik med en autoritativ og forfriskende attitude og unik stemme.

 

Darrell Nulisch & Band ér Blues & Soul...

Når Nulisch indtager scenen og leverer sine sange, så bliver alle publikummer rørt og får sig en stor oplevelse som det ikke udelukkende er forbeholdt inkarnerede Blues- og Soulfans – alle vil få sig en udsøgt og fornøjelig aften i selskab med Darrell Nulisch & band.

 

Dét her er blues... og soul... sådan som blues og soul var meningen det skulle spilles og høres

Tag en FANTASTISK sanger og mundharpemester, og sammensæt derefter nogle af de bedste bluesmusikere for at bakke ham op, og du får en aften med blues- og soul-musik, du sent vil glemme.

 

Line-up

Darrell Nulisch - vokal & bluesharpe

Chris Vitarello - guitar

Dave Limina - Hammond organ, piano

Mike Law - bas

Lorne Entress - - trommer

tba - tenorsaxofon

tba – altsaxofon/trumpet

Dato
lørdag 7. december 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Pladser
Siddepladser
Forsalg
200,-
Dørsalg
230,-
Medlem
170,-
Køb billet

Find vej