Skullclub

Skullclub



Ud af Koldinghus´ lange skygger springer bandet SKULLCLUB op med en gedigen omgang søsyg punkrock, og nikker en skalle til alle rockglade landkrabber


Med debutalbummet "GAMLE AR & NYE TÆNDER", sparkede Skullclub i 14 og 15, dørene ind til det rockhungrende publikum rundt om på landets spillesteder, og nu er de klar til at gøre det igen. I 2017 udgiver Skullclub deres andet album og der er lagt i kakkelovnen til et godylt los i løgene, når Piraterne lægger fra land. Med deres eget mix af folk, sing-along rock ’n’ roll, søsyg punkrock og hardcore tilsat et stort glimt i øjet er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: The Hollywood Undead, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest som længe har været savnet på den danske rockscene.

De har indtil nu udgivet 2 EP’er, ”Død & Kritte” fra 2011 og ”Klyng dem op” fra 2013, og albummet ”Gamle Ar og Nye Tænder”, har turneret i noget tid med bl.a. support for Dropkick Murphys i Store Vega sidst de var på besøg, Lukketjansen på Jelling Musikfestival i 2015 og adskillige gigs på landets regionale spillesteder.

Med titler som "VIVA RITALIN", TYSKLANDS ODDE" og "GRØN PUCH SPRINGKAM" er stilen lagt for nogle af de mest særegne tekster fra Danmarks kant de senere år ! Singlen "MIG & STANLEY" går direkte i kødet i behandlingen af jalousidrab !


Skullclub er nu klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang og udgiver derfor en single i efteråret 2016, hvorefter de drager på togt, rundt på spillesteder i såvel indland som udland.

Den karismatiske forsanger Troels Bjorholm har i øvrigt en forkærlighed for den engelske fodboldklub Newcastle United, der har medført at klubbens fans har taget Skullclub til sig. Skullclub lavede således en hyldest til klubbens fans, som blev vel modtaget og har fået 270.000 views alene på den fanside som har delt videoen til sangen. Videoen kan ses her.
Alene energien i musikken har fået englænderne til jævnligt at spille numrene inden fodboldkampen, og der ligger nu en åben invitation til at spille derovre.


"Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub Skt. Pauli"


Skullclub er :

Troels Bjorholm – Vokal
Morten Husted – Guitar, Mandolin og Banjo
Christoffer Skau – Guitar
Christian Christensen – Bass
Ulf Tandrup – Mundharpe
Thomas Ebdrup – Trommer

Dato
fredag 7. april 2017
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
90,-
Dørsalg
110,-
Køb billet

Find vej