Ida Bang & The Blue Tears

Ida Bang & The Blue Tears



Sveriges deltager ved EUROPEAN BLUES CHALLENGE 2016

 

Ida Bangs band, THE BLUE TEARS, består af fire talentfulde, unge musikere med kærlighed til blues. Halvdanske Ida Bang Eriksen, har bl.a. Bonnie Raitt og Susan Tedeschi som inspirationskilder - og sammen med The Blue Tears fører de blues-arven videre... samtidig med de udvikler den til noget nyt og sætter stærke aftryk ved hver koncert med deres indlevelse, swing og følelse.

 

IDA BANG & THE BLUE TEARS blev dannet i 2013. Den unge gruppe fra Stokholm er blevet kaldt fremtiden indenfor svensk blues og har siden begyndelsen for knap 4 år siden taget Sverige med storm; de har flittigt holdt koncerter i hele landet, udgivet en hyldet debut-EP med egne numre, og fået fantastiske anmeldelser. Deres første album "Possibilities", som indeholder 11 egne numre i forskellige blues-stilarter, blev udgivet 27. maj 2016 - ligeledes med rosende anmeldelser i kølvandet.

 

24-årige sangerinde Ida Bang er en af korsangerne i Danmarks prisbelønnede bluesband Thorbjørn Risager & The Black Tornado (sammen med Lisa Lystam er Ida den ene del af duoen "The Tornadettes"). Hun medvirker på Thorbjørn Risagers forrige udgivelse, "Songs From the Road" som er en live-CD og -DVD. Ida Bang har også gjort meget for den kvindelige blues i Sverige gennem at vare initiativtager til "Ladies Got The Blues", et tribute-band til kvindelige blues-musikere gennem tiderne.

 

IDA BANG & THE BLUE TEARS repræsenterede Sverige i European Blues Challenge 2016 i Italien - og efter manges mening burde de være udråbt som dystens bedste blues band!

 

IDA BANG & THE BLUE TEARS er:

 

Ida Bang - vocals

Leo Henriksson - bluesguitars

John Bernström - bluesguitars

Patrik Engström - bass

Leo Sund - drums, percussion

Dato
lørdag 11. februar 2017
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Dørsalg
160,-
Medlem/studiekort
125,-
Billetforsalg via Place2book
Køb billet

Find vej